Nis

Öğrencimiz Nesibe Nur Sahyunoğlu ilimizde düzenlenen Mangala turnuvasında 2. oldu. Öğrencimi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul bahçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı. Programda emek veren çocuklarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Dilimizin zenginlikleri kapsamında Kelime bulmaca ve kelime türetme etkinlikleri

Nis

İlçemizde düzenlenen akıl zeka oyunlarından Mangala oyununda 1. olan 7/B sınıfı öğrencimiz Nesibe Nur SAHYUNOĞLU 1000 tl lik ödülü kazanarak gururumuz olmuştur. Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale zaferi sadece Türk milletinin zaferi olmaktan çıkmış ezilen, işgale uğrayan tüm milletlere bir ilham kaynağı ve bir umut ışığı olmuştur. Kahramanlık destanımızın 109. yıl dönümünde Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Mrt

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en çetin döneminde, bir millî marşa duyulan gereksinmeyi göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz 103. yılında da hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla andı.

Mrt

Bölgemizde yaşadığımız depremler ve 1-7 Mart deprem haftası dolayısı ile öğrencilerimizde farkındalık yaratmak ve deprem sırasında sonrasında yapılması gerekenleri doğru şekilde yapabilmek amacıyla deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Haz

"English Together" projesi kapsamında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı okulumuzda yapıldı. İlçe Müdürümüz Sayın Bilgil'in katılımı ile gerçekleştirilien toplantı Müdire Yardımcımız Gizem Fırıncıoğulları başkanlığında sürdürüldü. İngilizce öğretmenlerimize "Dil Öğretiminde Teknoloji Entegrasyonu" konulu seminer verildi.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜ ÖĞRENCİLERİMİZLE HAZIRLADIĞIMIZ PROGRAMIMIZ İLE ANDIK.

Şbt

OKULUMUZ KOORDİNETÖRLÜĞÜNDE DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ GELİİM PROGRAMI (DÖGEP) KAPSAMINDA 28\02\2022 TARİHİNDE SAAT 14:00'TE YAYLADAĞI KÜLTÜR MERKEZİNDE HATAY M.K.Ü. İLAHİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DR.MEHMET ONUR'UN İLÇEMİZDEKİ TÜM DİN KÜLTÜRÜ AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ İLE İMAM HATİP MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK "ATANMAK MI? ADANMAK MI?" BAŞLIKLI KONFERANSIMIZA DAVETLİSİNİZ.

Şbt

AKIL VE ZEKA OYUNLARI KURSUMUZA YÖNELİK YENİ OYUNLARIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN "KENDİ İMALATI"DIR.ÖĞRENCİLERİMİZİN VE ÖĞRETMENİMİZ BİLAL ÇÖMEZ'İN EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Okulumuz mangala turnuvası tamamlandı.Topalam 60 öğrencinin katılıdığı turnuvada:

Birinci: Meryem Nisa Polat

İkinci: Fehmi Çatlak

Üçüncü: Mehmet Ali Ergüt oldu. Öğrecilerimizi tebrik ediyor emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri için yapılan halı saha çalışmaları devam ediyor kısa süre  tamamlanacak olan çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Gizem FIRINCIOĞULLARI sorumluluğunda,Türkiye'den 9 ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden 10 olmak üzere toplamda 19 paydaşlı bir eTwinning projesine dahil olmuştur. Projemizin adı ECO-LITERACY (Çevre Okuryazarlığı)dır.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından her kademedeki öğrencilerimize yardımcı kaynak kitap dağıtımı yapıldı. İlçe MEM'e destekleri için çok teşekkür ederiz.