Ara

Okulumuzun bahçesini yeşillendirmeye devam ediyoruz. Defne fidanlarımızın ekimini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ilçe Tarım Müdürümüz ile beraber gerçekleştirdik.  Okul Müdüremize ve yardımlarından dolayı Mehmet abimize teşekkür ederiz.

Ara

e-Twinning projelerinden biri olan "Meyve Pazarı" isimli faaliyetimizi okul bünyesinde gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz 6. sınıf öğrencilerimizle beraber cami ziyaretimizi gerçekleştirdik. İkinci ünitemiz olan "Namaz" konumuza başladık.

Ara

Kurumumuz bünyesinde "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okumua" yarışması gerçekleştirildi. 8. sınıf öğrencilerimizden Ramazan ÇINAR'ın Kur'an tilaveti belirlenen kurallar çerçevesinde değerlendirilerek yarışmanın birincisi olarak açıklandı. Emeği geçen öğretmenimiz Mücahit AY ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Rehber öğretmenimiz Bilal ÇÖMEZ tarafından öğrencilerimizin verimli ve etkili çalışmalarını sağlayabilmek, eksikliklerini tanımlayabilmek ve yanlış ders çalışma alışkanlıklarını tesbit edebilmek için "Verimli Çalışma Kontrol Listesi" uygunlamıştır.

Kas

Tüm kademelere uyguladığımız deneme sınavımızı gerçekleştirdik. 8. sınıf öğrencilerinin lise sınavına hazırlığı tam hız devam ediyor.

Kas

Okulumuz 5/B sınıfı öğrencileri tarafından "Dua Eden Eller" isimli pano çalışması gerçekleştirildi. Peygamberlerin dualarını çizdikleri ellere yazarak etkinliği tamamladılar.

Hz. İbrahim (a.s)'nın duası: "Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelenleri namazı devamlı kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! Duamı kabul buyur! Hesap günü geldiğinde beni, annemi, babamı ve bütün müminleri bağışla."

Kas

Okulumuz bünyesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan törenimiz öğrencilerimizin günün anlam ve önemini belirten konuşması, koro dinletileri ve şiir okumaları ile devam etti.

Kas

Kurumumuzun tüm kademelerine deneme sınavı yapılmaktadır. Belirli aralıklarla uyguladığımız deneme sınavları sayesinde öğrencilerimiz hem kendi ilerlemelerini hem de okuldaki başarılarını görebilmektedir.

Kas

İlçe kaymakamımız Sayın Ömer Faruk GÖKÇE okulumuzu ziyaret ederek bizleri mutlu etti. Kurumumuz adına kendisine çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz mescidinin son düzenlemeleri yapıldı. Meslek derslerimiz öğrencilerimizle beraber mescidimizde gerçekleştirilmektedir.

Kas

Okul Müdürümüz Gül Rencüs ve Müdür Yardımcımız Gizem Fırıncıoğlu ile velilerimiz ziyaret edildi.

Kas

Okulumuzu fiziksel olarak güçlendiriyoruz.